BENDA: Nová značka motocyklů na českém trhu

BENDA: Nová značka motocyklů na českém trhu

Společnost NEVIMA GROUP s.r.o., výhradní dovozce motocyklů Keeway na český a slovenský trh, s hrdostí oznamuje rozšíření svého portfolia o novou značku Benda.

V rámci této spolupráce jsou nyní k dispozici dva nejnovější modely od značky Benda: Chinchilla 500 a LFC700. Tyto modely přinášejí inovativní technologie, moderní design a výjimečné jízdní vlastnosti, které jistě zaujmou jak nadšence, tak i nové zákazníky.

Mezi nabízenými motocykly zůstává i osvědčený model V302C, který nese ve jméně obě značky – Keeway i Benda. Tento model kombinuje tradiční hodnoty obou značek a je oblíbený pro svůj styl, pohodlí a spolehlivost.

Společnost NEVIMA GROUP s.r.o. se i nadále zaměřuje na přinášení nejkvalitnějších motocyklů na český trh, a to s cílem uspokojit potřeby širokého spektra zákazníků. Rozšíření nabídky o značku Benda je dalším krokem ve snaze poskytovat nejen špičkové produkty, ale také prvotřídní služby a zážitek z jízdy.

O značce Benda

Benda je rychle rostoucí značka motocyklů, která se zaměřuje na kombinaci moderního designu, výkonu a inovativních technologií. S modelem Chinchilla 500 a LFC700 značka demonstruje svou schopnost vytvářet motocykly, které odpovídají nejnovějším trendům a požadavkům zákazníků.