Společnost Keeway představuje novou kapitolu: Nové logo a slogan "LET'S RIDE TOGETHER"

Společnost Keeway představuje novou kapitolu: Nové logo a slogan "LET'S RIDE TOGETHER"

V rámci trvalého závazku k inovacím a jezdcům společnost Keeway s potěšením oznamuje uvedení nového loga a sloganu, které představují novou odvážnou kapitolu ve vývoji naší značky. Tyto změny nejen odrážejí naši vizi do budoucna, ale také posilují základní hodnoty, které byly vždy srdcem společnosti Keeway.

Nové logo je moderním pojetím naší identity, které je navrženo tak, aby rezonovalo se současnými jezdci a zároveň vzdávalo hold našemu historickému dědictví. Ztělesňuje dynamického a dobrodružného ducha, který společnost Keeway reprezentuje, a má racionální a všestranný design, který je stejně výrazný jako smysluplný. Svěží estetika symbolizuje naše odhodlání posouvat hranice, objevovat nové obzory a neustále usilovat o dokonalost v každém aspektu naší značky.
 
Tuto vizuální proměnu doplňuje náš nový slogan „LET'S RIDE TOGETHER“. Toto silné prohlášení přesahuje rámec jednoduchého sloganu; vystihuje podstatu toho, co společnost Keeway představuje. Je to pozvánka k připojení se k celosvětové komunitě jezdců, kteří sdílejí vášeň pro otevřené silnice, vzrušení z objevování a radost ze společných zážitků. Použití slova „LET'S“, což je zkratka slova „let us“, činí sdělení osobnějším a vytváří inkluzivní výzvu k akci, která vítá každého, kdo se chce stát součástí cesty Keeway.

 

 

Slogan odráží naše přesvědčení, že jízda na motocyklu není jen o cíli, ale o cestě a vzpomínkách na ni. Ať už jste zkušený jezdec, nebo s dobrodružstvím teprve začínáte, společnost Keeway vás zve, abyste se s námi vydali na tuto cestu, kde je každá jízda společným zážitkem plným kamarádství, vzrušení a bezbřehé svobody otevřené silnice.
 
Tato změna značky představuje pro společnost Keeway významný milník, neboť pokračujeme v růstu a rozšiřování své přítomnosti na trzích po celém světě. Aktualizované logo a slogan jsou jen začátkem vzrušující éry naší značky. I nadále jsme odhodláni dodávat vysoce kvalitní motocykly, které uspokojí potřeby a přání našich jezdců a zajistí, že každá cesta bude stejně nezapomenutelná jako ta předchozí.
 
Zůstaňte s námi ve spojení, protože pokračujeme v inovacích a inspiraci a přinášíme vám to nejlepší z motocyklového sportu. JEDEME SPOLEČNĚ do budoucnosti.